WORD VRIEND!
 

 

STEUN BAM!

THOM GALL

EVA GROENENDIJK

REFEL MAHMOUD

BEN KOOPMAN

CLAUDIA LUCASSEN

CARLO VAN MUNSTER

DASHA VAN DER REIJDEN

NOORTJE RODENHUIS

RUBEN DE ROOS

IMAN SANICHAR

MENNO SEDEE

wil je alsjeblieft onze nieuwe vriend worden?

 

Als vrienden zijn we absoluut niet veeleisend. Dus wees niet bang, we zullen je nooit verrassen met een onaangekondigd bezoekje. Je hoeft ons ook niet te troosten bij liefdesverdriet. Je hoeft niet elke profielfoto op onze Facebook pagina te liken (mag wel). Er zijn geen kerst- of sinterklaasverplichtingen en geen geforceerde kringverjaardagen. We geven nooit ongevraagde doch goedbedoelde adviezen aan onze vrienden. En we zullen ook geen recepten of dieettips uitwisselen. Wij zijn de makkelijkste vriend die je ooit zult hebben.

Het enige wat je moet doen om onze vriend te zijn is het online machtigingsformulier invullen via deze link.  Meer zullen we van onze vriendschap niet verwachten.

Gaat deze relatie je veel te snel? Of heb jij last van bindingsangst? Geen zorgen, in het online machtigingsformulier kun je kiezen tussen een jaarlijkse of een eenmalige donatie. Je kunt dus ook  onze vriend zijn voor 1 jaar. Dan kijken we daarna wel verder.

THANKS!

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Vimeo - White Circle

ARTISTIEK LEIDER Gary Blufpand ZAKELIJK LEIDER Carlo van Munster PRODUCTIE  Jolijn de Nooy Maartje Rietsema Iman Sanichar Charlotte Sickler MARKETING Maarten Hilgeman Ruben de Roos Rosemarijn van Hoof EDUCATIE Marly van de Berg Maritza Rietdijk SIta van Sante TECHNIEK Bram Anneveldt Tom Brinkkemper AUDIO-VISUEEL Ruben de Roos GRAFISCH ONWERP Rosemarijn van Hoof REGISSEURS Gary Blufpand SIta van Sante DRAMATURGIE Daniëlle Ludwig ENSEMBLE Ben Koopman Claudia Lucassen Dasha van der Reijden David Fakkel Dési Ducrot Eva Groenendijk Ika Berman Lindsey Smits Menno Sedee Milou Robben Noortje Rodenhuis Rebecca Trouwee Refel Mahmoud Rick Everts Ruben de Roos Thom Gall