TEKST GARY BLUFPAND naar EURIPIDES, SENECA & APPOLLONIOS VAN RHODOS

REGIE GARY BLUFPAND

REGIE ASSISTENT LARA VAN DIJKEN

 

SPEL TIAGO ABAS, IKA BERMAN, DESI DUCROT, THOM GALL, BEN KOOPMAN, JAN VAN LIJSSEL, CLAUDIA LUCASSEN, CARLO VAN MUNSTER, NOORTJE RODENHUIS, RUBEN DE ROOS, MENNO SEDEE, LINDSEY SMITS, MERLE VAN DER STEEN, REBECCA TROUWEE

 

VIDEO RUBEN DE ROOS

 

TECHNIEK HENK BERGSMA

DRAMATURGIE DANIËLLE LUDWIG PRODUCTIE MAARTJE RIETSEMA

Medea: sterk, trots en ambitieus. En aan de voet van een mooie toekomst. Niets of niemand zal haar geluk in de weg staan.

 

Medea: sterk, trots, ambitieus. En hopeloos verliefd. Ze is bereid om alles achter zich te laten en haar droomprins Jason tot het einde van de wereld te volgen. Want niets of niemand zal haar geluk in de weg staan.

 

Medea: sterk, trots en ambitieus. En zwanger. Dat ze eigenlijk te jong is om moeder te worden doet er niet toe, want Jason houdt van haar. Niets of niemand zal haar geluk in de weg staan.

 

Medea: sterk, trots en ambitieus. En tienermoeder. Ze slijt haar dagen thuis - als huisvrouw in een stad waar ze niemand kent. Haar vrienden en familie spreekt ze niet meer. Haar zoon heeft een betere band met de oppas dan met haarzelf. Maar Jason houdt van haar, dus niets of niemand zal haar  geluk in de weg staan. 

 

Medea: sterk, trots en ambitieus. En op oorlogspad. Ze heeft helemaal niets meer. Ja, ze heeft een kind, maar wat moet ze met een kind, nu Jason van een ander houdt? Daar legt ze zich niet bij neer. Want niets of niemand zal haar geluk in de weg staan.

 
 
 
 
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Vimeo - White Circle

ARTISTIEK LEIDER Gary Blufpand ZAKELIJK LEIDER Carlo van Munster PRODUCTIE  Jolijn de Nooy Maartje Rietsema Iman Sanichar Charlotte Sickler MARKETING Maarten Hilgeman Ruben de Roos Rosemarijn van Hoof EDUCATIE Marly van de Berg Maritza Rietdijk SIta van Sante TECHNIEK Bram Anneveldt Tom Brinkkemper AUDIO-VISUEEL Ruben de Roos GRAFISCH ONWERP Rosemarijn van Hoof REGISSEURS Gary Blufpand SIta van Sante DRAMATURGIE Daniëlle Ludwig ENSEMBLE Ben Koopman Claudia Lucassen Dasha van der Reijden David Fakkel Dési Ducrot Eva Groenendijk Ika Berman Lindsey Smits Menno Sedee Milou Robben Noortje Rodenhuis Rebecca Trouwee Refel Mahmoud Rick Everts Ruben de Roos Thom Gall