1/1

BAM! smijt theater in je gezicht. Radicaal repertoiretoneel. Zonder poespas, zonder gelul en zonder concessies. Modern en klassiek, actueel en tijdloos. Prikkelend, verwarrend, verleidend en meedogenloos. Repertoiretheater over jou, en de wereld waarin je leeft.

BAM! maakt repertoiretoneel voor een publiek van tieners en twintigers. BAM! constateert dat repertoiretoneel onterecht in populariteit daalt onder een jong publiek en wil die kloof dichten - met eigenzinnige ensceneringen van, soms klassieke, repertoireteksten; met teksttoneel waarvan de zeggingskracht direct aansluit op de leefwereld van een jong publiek; met snoeiharde repertoire voorstellingen die qua vorm en inhoud kunnen wedijveren met de populaire cultuur uitingen van Hollywood, MTV, internet, social media en gaming. 

 
 
 
 
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Vimeo - White Circle

ARTISTIEK LEIDER Gary Blufpand ZAKELIJK LEIDER Carlo van Munster PRODUCTIE  Jolijn de Nooy Maartje Rietsema Iman Sanichar Charlotte Sickler MARKETING Maarten Hilgeman Ruben de Roos Rosemarijn van Hoof EDUCATIE Marly van de Berg Maritza Rietdijk SIta van Sante TECHNIEK Bram Anneveldt Tom Brinkkemper AUDIO-VISUEEL Ruben de Roos GRAFISCH ONWERP Rosemarijn van Hoof REGISSEURS Gary Blufpand SIta van Sante DRAMATURGIE Daniëlle Ludwig ENSEMBLE Ben Koopman Claudia Lucassen Dasha van der Reijden David Fakkel Dési Ducrot Eva Groenendijk Ika Berman Lindsey Smits Menno Sedee Milou Robben Noortje Rodenhuis Rebecca Trouwee Refel Mahmoud Rick Everts Ruben de Roos Thom Gall