TEKST GARY BLUFPAND

naar HENDRIK IBSEN

REGIE GARY BLUFPAND

REGIE ASSISTENT LARA VAN DIJKEN

 

SPEL TIAGO ABAS, EVA GROENENDIJK, CLAUDIA LUCASSEN, RUBEN DE ROOS, REBECCA TROUWEE

 

TECHNIEK TOM BRINKKEMPER

DRAMATURGIE DANIËLLE LUDWIG PRODUCTIE JOLIJN DE NOOY, MAARTJE RIETSEMA, IMAN SANICHAR

De Helmers - het perfecte, jonge modelgezin. De mooie Torvald Helmer is zojuist aangesteld als directeur van de Hypotheekbank. De mooie Nora Helmer straalt sterker dan ooit. En dan is het ook nog eens kerst. Er liggen mooie kadootjes onder de mooie boom. De mooie kinderen spelen mooi met de mooie au-pair in de mooie sneeuw. 

De Helmers - het perfecte, jonge modelgezin. Ze doen het goed. Ze zijn mooi. Ze zijn gelukkig. Ze leven. Ze zijn integer, verstandig en verantwoordelijk. Ze hebben succes. Ze hebben vrienden. Ze lachen. Ze vormen het beeld van eenvoud, schoonheid en geluk zoals je dat enkel in tv-reclames ziet, of bij kleine kinderen die vadertje-moedertje spelen.

De Helmers – het perfecte, jonge modelgezin. Ze doen er alles aan om die perfectie in stand te houden. Maar dan ook echt alles. Koste wat het kost. 

Poppenhuis is een absurde, tragikomische voorstelling – gebaseerd op Henrik Ibsens Et Dukkehjem uit 1879. 

 

 
 
 
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Vimeo - White Circle

ARTISTIEK LEIDER Gary Blufpand ZAKELIJK LEIDER Carlo van Munster PRODUCTIE  Jolijn de Nooy Maartje Rietsema Iman Sanichar Charlotte Sickler MARKETING Maarten Hilgeman Ruben de Roos Rosemarijn van Hoof EDUCATIE Marly van de Berg Maritza Rietdijk SIta van Sante TECHNIEK Bram Anneveldt Tom Brinkkemper AUDIO-VISUEEL Ruben de Roos GRAFISCH ONWERP Rosemarijn van Hoof REGISSEURS Gary Blufpand SIta van Sante DRAMATURGIE Daniëlle Ludwig ENSEMBLE Ben Koopman Claudia Lucassen Dasha van der Reijden David Fakkel Dési Ducrot Eva Groenendijk Ika Berman Lindsey Smits Menno Sedee Milou Robben Noortje Rodenhuis Rebecca Trouwee Refel Mahmoud Rick Everts Ruben de Roos Thom Gall